Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot


Voimassa 1.12 2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan tuotteita myy Kehräämö Christina, y-tunnus 2034878-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.

Kehräämö Christina pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- tai varastotiedoista.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä osoitteesta kehraamochristina.suomalainenverkkokauppa.fi

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Ennakkolaskun saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön.

Asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat:

Checkout

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lasku

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan ennakkolaskulla joka lähetetään pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa tilauksesta. HUOM! Tilaus postitetaan vasta maksun kirjauduttua Kehräämö Christinan tilille. Postituksen nopeuttamiseksi kannattaa tilaus maksaa mahdollisimman pian.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä.  Pankkiyhteyksistä riippuen postitukseen kuluu 1-5 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä viipymättä.

Lomien ja juhlapyhien aiheuttamista mahdollisista viiveistä ilmoitamme verkkokaupan tiedotteet sivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset postipakettina. Käytämme pakkaamiseen osittain kierrätys materiaalia. Lähetämme sähköpostiin postin seurantakoodin.

Verkkokaupan toimituskulut ovat kiinteät 5,90 euroa/tilaus. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme Purontie 2,  86220 Merijärvi, jolloin emme peri posti- ja pakkauskuluja. Valitse tällöin toimitustavaksi nouto myymälästä. Pidämme tilauksen varattuna 10 arkipäivää tilauspäivästä, minkä jälkeen tilaus raukeaa, mikäli sitä ei ole maksettu ja noudettu.

Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ota yhteyttä kehräämöön ennen palautusta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

-asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

-pankkitilinumerosi

-kopio Kehräämö Christinan tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta

Palautusosoite:

Kehräämö Christina

Purontie 2

86220 Merijärvi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 rk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi n. 7 vrk:n sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Asiakas maksaa palautuvan paketin postikulut.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kehraamochristina.fi tai puhelimitse liikkeen aukiolo aikoina, puh 044-0477380.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kehräämö Christina käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 pykälän mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:

Kehräämö Christina

Yhteyshenkilö: Nina Karkulahti, puh. 044-0477380

Purontie 2, 86220 Merijärvi

Sähköposti: info@kehraamochristina.fi

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin tarkoituksena on tilauksiin liittyvä yhteydenpito, tilauksen toimittaminen ja laskkutus. Erilliselle kanta-asiakkaiden postituslistalle pyytäneille asiakkaille lähetämme tietoa päivityksistä  ja mainospostia sähköpostitse.

Asiakasrekisteri sisältää asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat henkilö- ja yhteystiedot.

Jos asiakas haluaa poistaa tietonsa rekisteristä ja/tai postituslistalta tai muuttaa niitä, tapahtuu se ilmoittamalla asiasta rekisterin ylläpitäjälle info@kehraamochristina.fi.

Tähän rekisteriin ilmoitettuja henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tietoja ei myydä eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Rekisterin tiedot on suojattu asianmukaisesti käyttäjätunnuksin ja salasanoin joita ei luovuteta henkilökunnan ulkopuolisille.